Coach Jan Willem van Sandick

Jan Willem van Sandick (1959) heeft ruim 20 jaar ervaring als loopbaancoach en trainer. Van oorsprong heeft hij psychologie en bedrijfskunde gestudeerd. Hij is verder geschoold in gedragspsychologie, Positieve psychologie en NLP.

Als coach en businesscoach is Jan Willem verbonden aan Von Faber Consult. Daarnaast is hij werkzaam voor  andere partijen. Ook geeft hij trainingen bij de overheid en bedrijven rondom het aansturen en motiveren van medewerkers en het opkomen van eigen ambities en werkwensen.

De werkwijze van Jan Willem is zowel diepgaand en scherp maar zeker ook praktisch, warm en gelijkwaardig. Door zijn jarenlange (werk)ervaring als coach maakt hij vooral gebruik van zijn intuitie om mensen te begeleiden. Hij kan zich goed inleven en is creatief om met clienten soms verrassende loopbaanwegen te verkennen die beter bij hen passen.  Ook het voeren van effectieve netwerk- en sollicitatiegesprekken en het nemen van invloed in conflicten en ongelijkwaardige werkrelaties is aan hem besteed.

Jan Willem van Sandick